VI LAGAR MOBIL OCH DATOR

Vi gör mycket mer än att laga telefoner och surfplattor. Våra erfarna tekniker servar och reparerar även de flesta datorer – Apple (MacBook, iMac med mera), Asus, Acer, HP, Dell och ännu fler märken.

Vi fixar både hårdvara och mjukvara, installationer, felsökning och reservdelar. Vi kan byta skärm, byta strömingång, byta moderkort och hårddisk, fixa backup och ominstallation av operativsystem. Vi kan även reparera moderkort på komponentnivå.

Microsoft Office 365

Microsoft Office – mail, program och molntjänst Vi är även Microsoft-certifierade på Office 365. Det gör att vi kan hjälpa mindre företag att få ordning på mail och allt annat i Microsoft Office 365:- E-post och kalenderfunktioner: Tillgång till e-post och kalender oavsett var du befinner dig och på alla mobila enheter. – Office-program: Gör ordbehandling i Word, kalkyler i Excel och snygga presentationer i Powerpoint – direkt i din webbläsare. – Filhantering via molnet: Molntjänst via Onedrive där du kan spara dina filer och lätt komma åt dem via dator, mobil och surfplatta. Vi hjälper dig med hela din molnstrategi!

Virusrensning och borttagning

Det händer för alla, virus och sabotageprogram. Förlora inte din privata information, och värre, din bankbalans till brottslingar. Vi kommer att rensa din dator flera gånger och göra att eventuella elakingar sopas bort. Ja, vi kan även bli av med de irriterande pop-ups och falska viagra annonserna.

Sprucken skärm?

Har du problem med din datorskärm? Är den sprucken, visar linjer eller att skärmen inte visar rätt färger? Vi kan byta skärmen billigt. Vi använder alltid originaldelar.

Vi kan undersöka din dator!

mobiltoppen.se utför felsökning komplett med ett kostnadsförslag och skaderapport som kan skickas vidare till ditt försäkringsbolag.

Rengöring eller byte av datorfläkt

Om fläkten på din dator börjar låta eller skramlar så kan det vara dags att byta ut den.

Lagning av strömingången

Den bärbara datorn gled ur händerna? Lugna ner dig, det är inte så illa. Vi kan fixa det åt dig, snabbt och professionellt, för en fast avgift så att du vet precis hur mycket det kommer att kosta.

Kontakta oss