Har du råkat ha sönder skärmen på din smartphone? Är LCD-displayen skadad eller besväras du av sprickor i skärmen? Eller så kanske du fått en vattenskada på telefonen? Ingen fara, det händer oss alla. På Mobilko hjälper vi dig att reparera din telefonskärm fortast möjligast!
Vi utför skärmbyten i olika kvalitetsklasser och till olika priser, du kan välja mellan en skärm i originalkvalité eller en billigare skräm med en annan kvalité. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att vi använder marknadens bästa reservdelar och har som mål att hålla oss till originalkvalitén! Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Har du problem med laddningen på telefonen? Laggar det eller går det segt? Då kanske du behöver se över telefonens laddningsport. På Mobilko kan vi hjälpa dig att se över problemet och byta ut laddningsporten. Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Hur ser din telefons bakstycke ut? Har den tagit skada av att telefonen tappats? Kanske har du börjat få en glipa mellan telefonens delar eller så har du fått inbuktningar på skalet? Ge din telefon en riktigt ansiktslyft och byt ut ditt bakstycke så får du en telefon som åter ser ny ut. På Mobilko hjälper vi dig att förlänga livet på din telefon!

Att reparera är rätt för mijön!

Att producera en mobiltelefon är slitsamt för miljön. Det genererar både avfall och växthusgaser. En reparation genererar ca 95% mindre utsläpp än att köpa en ny. Utöver det så återvinner vi allt vi byter för att maximera nyttan!

En nytillverkad smartphone producerar i sin tur kring 86 kilo avfall under tillverkningen. Och genererar ungefär 75 kg C02. Avfallen består av olika typer av tungmetaller som blir över när man producerar mobiltelefoner. En reparation genererar i genomsnitt till 3,75 kg C02 och betydligt mindre avfall. Hjälp oss att motverka slit- och släng-samhället. Genom att låta Repaircare ta hand om er telefon kommer den bli som ny igen. Med hög standard och trevlig personal är Repaircare det givna valet i Kärrtorpsplan 7.

Alltid ett års garanti!

Eftersom vi bara köper in reservdelar vi själva tror på och använda, vågar vi lämna ett års funktionsgaranti. Så att du kan känna dig trygg när du lagar din telefon.

När du väljer att utföra ett skärmbyte, glasbyte eller lagar din iPhone, annan telefon eller vilken reparation som helst så ingår det ett års garanti. Vår garanti omfattar den reservdel du har bytt, byter du tillexempel skärmen på din telefon så är det glaset, skärmen och touchen får garanti. Garantin gäller ej mot yttre åverkan (om du tappar din telefon), utan endast mot tillverkning eller monteringsfel.  Vi lämnar tyvärr inte heller garanti på fuktsanering.

Laga iPhone på under 60 minuter!

De vanligaste reparationerna klarar vi av att göra på under 60 minuter. Det gäller iPhone, Samsung, Huawei med flera. vi har alla de vanligaste delarna i lager, men har du oturen att ha en mindre vanlig modell, kan vi nästan alltid ordna det med!

Genom att låta Repaircare ta hand om er telefon kommer den bli som ny igen. Vi använder oss inte av dåliga reservdelar som ger ett taskigt resultat. Med ett års garanti och expressfart på våra reparationer kommer din iPhone, iPad , smartphone eller surfplatta kännas som ny igen. Med snabb service, hög standard och trevlig personal är Repaircare det givna valet i Stockholm.

Köp och sälj begagnade telefoner av oss.

Visste du att Mobilko köper in telefoner, i alla skick. Har du en trasig telefon liggandes hemma, kom förbi några av våra butiker och få den värderad!

Mobilko köper in mobiltelefoner, hela som trasiga. Reparerar dem och säljer vidare. På detta sett skonar du även miljön och får en mobilko i bra skick till ett billigt pris. Vi köper in iPhone & Samsung. Än så länge sker all handel med begagnade telefoner på lokal nivå, kontakta din butik om du vill få mer information.