Datorreparation Kärrtorp

Datorreparation Kärrtorp? Här kan du lämna in din dator så lagar vi den. Våra erfarna tekniker servar och reparerar de flesta datorer – Apple (MacBook, iMac med mera), Asus, Acer, HP, Dell och ännu fler märken. Vi lagar och servar både hårdvara och mjukvara, installationer, felsökning & reservdelar. Datorreparation Kärrtorp – vi kan byta skärm, byta strömingång, byta moderkort och hårddisk, fixa backup och ominstallation av operativsystem. Vi kan även reparera moderkort på komponentnivå. Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Datorreparation Kärrtorp

Microsoft Office

Mail, program och molntjänst. Vi är även Microsoft-certifierade på Office 365. Det gör att vi kan hjälpa mindre företag att få ordning på mail och allt annat i Microsoft Office 365.

Virusrensning & borttagning

Det är inte ovanligt at det smyger sig in virus och sabotageprogram i datorn.  Förlora inte din privata information, och värre, din bankbalans till brottslingar. Vi kommer att rensa din dator flera gånger och göra att eventuella elakingar sopas bort. Ja, vi kan även bli av med de irriterande pop-ups och falska viagra annonserna.

Har du frågor eller funderingar om datorreparation i Kärrtorp så är du mer än välkommen att slå oss en signal. Kontaktuppgifter hittar du här!

Datorreparation Kärrtorp, kom till vår butik eller skicka in din dator på lagning!

Var du än befinner dig i Sverige så kan du snabbt och smidigt skicka in dator på service till oss så lagar vi den. Paketera datorn väl och skicka in den till oss, sen lagar vi den och skickar den tillbaka till dig med vändande post. Vi reparerar alla datorer.

Vi på Mobilko har blivit ett givet val för många som vill skicka in datorer på lagning & reparation istället för att åka till en butik. Många tycker att det är smidigare och att det går väldigt fort att få den lagade datorn direkt hem. Vi reparerar i hela Sverige – snabbt och tryggt via postorder. Fasta priser så du slipper obehagliga överraskningar. Snabb service så du snabbt kan börja använda din dator igen. Mobilko erbjuder alltid expertis och erfarenhet av alla märken och alla problem – du kan vara säker på att din enhet är i trygga händer.

Lagar vi alla märken? Självklart, vi lagar Apple (MacBook, iMac med mera), Asus, Acer, HP, Dell och surfplattor. Datorreparation Kärrtorp – Mobilko har butik på Kärrtorpsplan 7 i Kärrtorps centrum.