Laga mobil Farsta? Här kan du lämna in din mobil & dator så lagar vi den allt som oftast medans du väntar. Vi erbjuder olika kvalitetsklasser och till olika priser, du kan välja original eller en billigare skräm. Oavsett vad du väljer så har du alltid garanti på din reparation. Om mobilen behöver byta batteri, kamera, hemknapp, mikrofon, sidoknappar eller högtalare så har vi bra pris på alla våra reservdelar. Har du problem med laddningen på telefonen? Laggar det eller går det segt? Då kanske du behöver se över telefonens laddningsport. På Mobilko hjälper vi dig att se över problemet och byta ut laddningsporten. Du har alltid garanti på våra produkter, läs mer under ”Villkor & garantier”.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att slå oss en signal. Kontaktuppgifter hittar du här!

Laga mobil Farsta – Besök vår butik i Kärrtorps centrum

Var du än befinner dig i Sverige så kan du snabbt och smidigt skicka in mobil på lagning till oss så lagar vi den. Paketera mobilen väl och skicka in den till oss, sen lagar vi den och skickar den tillbaka till dig med vändande post. Vi lagar alla mobiler, här kan du se pris för din mobil!

Vi på Mobilko har blivit ett givet val för många som vill Skicka in mobil på lagning & reparation istället för att åka till en butik. Många tycker att det är smidigare och att det går väldigt fort att få den lagade mobilen direkt hem. Vi reparerar i hela Sverige – snabbt och tryggt via postorder. Fasta priser så du slipper obehagliga överraskningar. Snabb service så du snabbt kan börja använda din mobil igen.

Mobilko erbjuder alltid expertis och erfarenhet av alla märken och alla problem – du kan vara säker på att din enhet är i trygga händer.

Lagar vi alla märken? Självklart, vi lagar iPhone, HTC One, Nokia Lumia, Samsung Galaxy, Sony Xperia och LG smartphone och surfplattor. Laga mobil Farsta  – Mobilko har butik på Kärrtorpsplan 7 i Kärrtorps centrum.

Laga mobil Farsta